AllMaskinService AB
Kallas också för AMSAB Pelletsxperten bland våra kunder och intressenter.
Vår stora erfarenhet och kunskap på marknaden inom pelletslösningar gör att vi anses vara just en PelletsXpert.

Oavsett namn så är vi i första hand en reparationsfirma, som tar emot allt inom elmaskiner, luftmaskiner, svetsar, hydraulik och pelletsbrännare. Samtidigt som vi med våra duktiga utvalda leverantörer saluför pelletslösningar och det senaste inom solvärmeteknik.

Vi utför reparationer på alla förekommande märken inom dessa områden. Vi har även produkter till försäljning, framförallt Nike hydraulik och Ingersoll Rand luftmaskiner. Dessutom utför vi smides- och svetsjobb åt olika företag som hyr in oss vid behov.
Vi har en fullt utrustad verkstad, där vi kan provtrycka pumpar/kolvar m.m. på flera hundra ton. Vi har även en provrigg för att trycka garagedomkrafter m.m. upp till 25 ton.

AMSAB
Vi lägger stor vikt på miljötänkande och använder oss av miljövänlig olja, samt har en återvinningsbar tvättstation. Som PelletsXpert och med stort miljötänkande har vi därför valt att uteslutande sälja pelletsbrännare och andra pelletslösningar, tillsammans med det senaste inom solvärmeteknik till våra värmekunder.